Intel·ligències múltiples del curs 2016-2017

Una IM (intel·ligència múltiple) és una assignatura més que es fa 2 vegades a la setmana. L’alumne pot escollir el tipus d’IM que vol fer segons els seus gustos. Les IM que hi ha, són:

·Francès: Aquesta IM es pot escollir a 3r d’ESO

A aquesta assignatura estan estudiant francès i actualment estudien i amplien el vocabulari i fan diverses fitxes que els ajuda a saber més de la llengua. Ens han explicat que tenen planejat fer una escapada a França, però que dubten que es faci. Actualment, tenen una professora fent de substituta, la de francès està de baixa.

·Cultura clàssica: A la  seva  optativa  fan power points  sobre  l’ antiga grecia, exposen.

IMG_20170327_134912
Xd

·Educació visual i plàstica: Aquesta IM es pot escollir a tots els cursos.

Per les festes decoren l’insti i fan treballs manuals. El grup va molt bé, i l’assignatura els agrada al principi però després es fa pesada, tenen creativitat sobretot quan fan dibuix lliure. Al primer treball  van fer van ser figures de sabó, i actualment estant  fent un quadre en el què es pot triar si tindrà colors càlids o freds.

Naturalista:  Fan sabons. Són de diferents colors, diferentes formes i diferentes aromes. Estan fets amb parafina

Valen 3€.IMG_20170327_135512_HDR

Optativa de música: Es pot escollir a tots els cursos

Estan treballant amb un projecte amb cubs d’escombraries (els fan servir com a tambors), per tocar la cançó Todos del grup Macaco.Al primer trimestre van treballar la cançó Si me voy, de Paula Rojo, fent ritmes amb gots, però també amb la veu: és el que van fer a l’ Instival. També van fer percussió corporal.

També van aprendre la cançó de Pirates del Caribe amb la flauta.

Sense títol.pngOptativa de tecnologia: Es pot escollir a tots els cursostecno

Ara estan aprenent a programar, per després poder fer un projecte de robòtica que consisteix en crear un robot.tecno

També van fer un suport per als mòbils utilitzant fusta.tecno

·Cineticorporal:

Fem diversos exercicis per poder ser entrenadors de futbol i arbitres. Per exemple, fem partits en el qual un alumne fa d’arbritre i ell es el que pita les faltes, marca els gols, etc…L’optativa es divertidíssima, ens encanta.IMG_20170327_140000_HDR