Donem la nostra opinió

A la matèria d’optativa de català, els nois i les noies de 2n d’ESO B han treballat el text argumentatiu mitjançant la carta al director per tal de transmetre les seves opinions. A continuació podeu llegir la del Dani Gervilla. La resta de cartes les podeu consultar a la Padlet que hi ha adjuntada.

EN CONTRA DELS EXÀMENS

Estic en contra de la majoria d’exàmens que es fan. Trobo una bajanada la majoria d’exàmens que fem, ja que només memoritzem uns temes o fórmules o normes que després utilitzem a un examen i se’ns oblida dos dies mes tard.

La majoria d’exàmens són teòrics, per la qual cosa no ens servirà de res a la practica. Jo entenc que els exàmens no haurien de ser tan teòrics i ser més competencials, ja que si no, no sabrem aplicar els conceptes que estem aprenent dia a dia. Sé també que a algunes assignatures ha de ser tot teòric com a socials o experimentals que son història i teories, però en canvi trobo que no serveix per res aprendre fórmules matemàtiques quan existeixen els mòbils i el que hauríem d’aprendre és a saber quina hem de fer servir, i no buscar una nota que no servirà de res.

En conclusió, crec que els exàmens es podrien millorar, de manera que ens fossin més útils per al dia a dia i no tant de com diu molta gent “memoritzar i vomitar-ho en un full” i a sobre et donin una puntuació, que en veritat, només qualifica la teva capacitat per memoritzar.

Made with Padlet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s