NOVETATS A L’INSTINIUS!

Aquest curs comença amb moltes novetats. Una d’elles és que els alumnes de 2n d’ESO faran de periodistes a la matèria d’optativa i, per tant, s’encarregaran d’aportar a la revista digital de l’institut material relacionat amb el periodisme, com ara notícies, entrevistes, articles d’opinió…

Axí doncs, us deixem compartida la primera tasca realitzada: notícies d’aquests primers dies relacionades amb el COVID-19 o no…

NOU REBROT DEL COVID-19 A LA CERDANYA

Arthur De Beer

05/10/2020

L’interès turístic i les mesures de protecció insuficients condueixen la Cerdanya a un futur incert.

Tal com era previsible, la Cerdanya viu un nou rebrot arribant al punt de plantejar-se un nou confinament. La comarca del Pirineu es pot veure de nou dividida segons les decicions de les autoritats.

La Cerdanya, que ja normalment allotja en les seves segones residències a gran quantitat de turistes, ha viscut l’estiu amb més absència de visitants. Un dels motius ha estat considerar aquest territori com el més segur per passar les vacances després del confinament.

Com a resultat, el primer lloc a infectar-se ha estat, la residència, registrant-se 17 casos de persones afectades a mitjans de setembre. Avui, després de 15 dies del pont de la Mercè no estem millor.

Mentre el president Torra aposta pel confinament de la comarca, Catsalut i alcaldes aposten per restriccions, com: Serveis de restauració amb aforament del 50%, evitar reunions de més de 6 persones, tancar els parcs, etc.

A dia d’avui, la taxa de transmisió augmenta i queden moltes preguntes a l’aire.

Made with Padlet


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s